Αντιμετωπίστε τον πόνο με τη φυσικοθεραπεία, αποφύγετε τη συνεχή χρήση αναλγητικών!

HUMAN KINETICS

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Human Kinetics Physiotherapy - Souzana Loukogiannaki

Περιεχόμενα θέματα

Η συνεχής χρήση αναλγητικών έχει παρενέργειες

Κανείς δεν θέλει να υφίσταται μια παρατεταμένη κατάσταση πόνου. Αλλά παράλληλα κανείς δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του στην προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον πόνο.

Τα αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη που συνταγογραφούνται είναι κατάλληλα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και υπό την επίβλεψη του θεράποντος ιατρού. Η αλόγιστη χρήση καλύπτει μόνο τον πόνο, και κρύβει κινδύνους που περιλαμβάνουν συμπτώματα κατάθλιψης, υπερδοσολογία, εθισμό, υπερευαισθησία, καθώς και συμπτώματα στέρησης κατά τη διακοπή της χρήσης.

Αντιμετωπίστε τον πόνο με φυσικό τρόπο!

Η φυσικοθεραπεία αντιμετωπίζει τον πόνο με φυσικές μεθόδους και μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μέσω της πρακτικής φροντίδας, της εκπαίδευσης των ασθενών και της καθορισμένης κίνησης – άσκησης. Βοηθά τους ανθρώπους να διαχειριστούν ή να εξαλείψουν τον πόνο και να μειώσουν σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση και τα φάρμακα για τον πόνο. Με την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας μπορείτε, επίσης, να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών χρόνιων ασθενειών.

Ο πόνος μπορεί να είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά η θεραπεία του πόνου απαιτεί ομαδική εργασία! Όταν πρόκειται για την υγεία σας, έχετε μια επιλογή. Επιλέξτε περισσότερη κίνηση. Επιλέξτε την καλύτερη υγεία. Επιλέξτε την φυσικοθεραπεία!

Source: https://www.choosept.com/why-physical-therapy/safe-pain-management

Μοιράσου το άρθρο

ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΟΥΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η Σουζάνα Λουκογιαννάκη είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Έχει ειδικευτεί στον Βιοϊατρικό Βελονισμό και είναι μέλος της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στον συνδυασμό της φυσικοθεραπείας και του Βιοϊατρικού βελονισμού για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών και νευρολογικών διαταραχών καθώς και του χρόνιου πόνου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού με την κ. Λουκογιαννάκη παρακαλούμε καλέστε μας στα τηλέφωνα 2106149269 & 6937110261.

×