Έκθεση Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής στο Μαρούσι από το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης

HUMAN KINETICS

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Human Kinetics Physiotherapy - Souzana Loukogiannaki

Περιεχόμενα θέματα

Δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης στη θεραπευτικής άσκησης Taiji – Qigong από το πανεπιστήμιο της Σαγκάης

Ο δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης στο Taiji – Qigong (Medical Exercise) πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, από το Taiji Health Center του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  και το Qigong Research Institute του Shanghai University of TCM στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας. Επικεφαλής της Κινέζικης αποστολής ήταν ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης Mr Chen Hongzhuan, συνοδευόμενος από έγκριτους καθηγητές του πανεπιστημίου της Σαγκάης. Στον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης της θεραπευτικής άσκησης Taiji – Qigong συμμετείχε η υπεύθυνη του κέντρου φυσικοθεραπείας και βιοϊατρικού βελονισμού “Human Kinetics”, Σουζάνα Λουκογιαννάκη, σε συνέχεια της μετεκπαίδευσής της στον παραδοσιακό κινέζικο βελονισμό.

Έκθεση Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής

Παράλληλα, στο Μαρούσι την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 άνοιξε για το κοινό η έκθεση παραδοσιακής κινεζικής Ιατρικής και Πολιτισμού για την υγεία και την ευζωία, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής. Η έκθεση διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο και το Μουσείο Παραδοσιακών Τεχνικών Ιατρικής της Σαγκάης και το Δήμο Αμαρουσίου, με σκοπό την εξοικείωση του ελληνικού κοινού με την κουλτούρα και την ιστορία της Κινεζικής Ιατρικής.

Την έκθεση εγκαινίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης Mr Chen Hongzhuan και της Κινεζικής αποστολής. Στην τελετή ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόθεση του για ίδρυση Κέντρου Κινεζικής Ιατρικής στην Ελλάδα και κατά προτίμηση στην Αττική, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης. “Προσβλέπουμε στην ανταλλαγή επιστημονικής πληροφορίας και τεχνογνωσίας σ’ αυτό το γεφύρωμα της θεραπευτικής των δύο χωρών μέσα από την ακαδημαϊκή συνεργασία, τον Τουρισμό Υγείας και τις σχέσεις φιλίας των δύο χωρών. Η ίδρυση Κέντρου Κινεζικής Ιατρικής Ομοιοπαθητικής και Εναλλακτικών θεραπειών στην Αττική είναι στα άμεσα σχέδια μας και έχουμε υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας γι’ αυτό σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Ανχούι, όπως και με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης”.

Μοιράσου το άρθρο
ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΟΥΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η Σουζάνα Λουκογιαννάκη είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Έχει ειδικευτεί στον Βιοϊατρικό Βελονισμό και είναι μέλος της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στον συνδυασμό της φυσικοθεραπείας και του Βιοϊατρικού βελονισμού για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών και νευρολογικών διαταραχών καθώς και του χρόνιου πόνου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού με την κ. Λουκογιαννάκη παρακαλούμε καλέστε μας στα τηλέφωνα 2106149269 & 6937110261.

×