Ο Βιοϊατρικός Βελονισμός εντάσσεται στις υπηρεσίες του Κέντρου Φυσικοθεραπείας «Human Kinetics»

HUMAN KINETICS

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Human Kinetics Physiotherapy - Souzana Loukogiannaki

Περιεχόμενα θέματα

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Βιοϊατρικού Βελονισμού «Human Kinetics», το οποίο λειτουργεί από το 2011 στο Μαρούσι, εφαρμόζονται πλέον τεχνικές βελονισμού για την αντιμετώπιση του πόνου και τη θεραπεία ορθοπαιδικών, νευρολογικών, αναπνευστικών και γυναικολογικών προβλημάτων.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στο Διευθυντή του Εργαστηρίου Μυοσκελετικής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και Πρόεδρο της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας κ. Γεώργιο Γεωργούδη, στον Υπεύθυνο Ιατρό εκπαίδευσης κ.Μιλτιάδη Καράβη, στον γραμματέα της Ε.Φ.Ε.Α. και καθηγητή του προγράμματος  κ. Αλέξανδρο Σιδέρη, καθώς και σε όλους τους εξαίρετους ακαδημαϊκούς και κλινικούς εκπαιδευτές  για την υλοποίηση του πρώτου θεσμικά αναγνωρισμένου Προγράμματος Εκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών και Ιατρών στο Βελονισμό.

Βιοιατρικός-Βελονισμός-Human-Kinetics - Σουζάνα Λουκογιαννάκη πιστοποιημένος βελονιστής

Πρώτο θεσμικά πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο βελονισμό

Η φυσικοθεραπεύτρια, κ. Σουζάνα Λουκογιαννάκη, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Φυσικοθεραπείας & Βιοϊατρικού Βελονισμού «Human Kinetics», είναι διπλωματούχος του πρώτου θεσμικά πιστοποιημένου προγράμματος εκπαίδευσης στο Βελονισμό Φυσικοθεραπευτών και Ιατρών.

Εκπαίδευση στην Κίνα

βελονισμός πανεπιστημιακή εκπαίδευση Κινα

Τον Αύγουστο του 2018, η κ. Σουζάνα Λουκογιαννάκη μετέβη στην Κίνα, όπου εξειδικεύτηκε στον Παραδοσιακό Κινέζικο Βελονισμό στο Πανεπιστήμιο της Σαγκάης «Shanghai University of TCM» και συμμετείχε στην εφαρμογή θεραπείας βελονισμού σε ασθενείς του κινεζικού συστήματος υγείας, σε τρία από τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας «Longhua Hospital», «Shanghai Hospital of Integrated Traditional Medicine» και «Shanghai Qigong Research Institute».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διαδικασία παρείχε στους 27 συμμετέχοντες-φυσικοθεραπευτές, από όλη την Ελλάδα που ταξίδεψαν στην Κίνα, τη μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διαδικασίες, τεχνικές και θεραπευτικές πρακτικές που αφορούν στο βελονισμό, με τρόπο που ποτέ άλλοτε έως τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να πράξουν συνάδελφοί τους. Η ολοκλήρωση του προγράμματος στην εκπαίδευση του Βελονισμού έγινε το Σεπτέμβριο του 2018 με την πιστοποίηση στη θεραπευτική άσκηση Qigong από το 2ο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στον κόσμο στη Κινεζική Ιατρική «Shanghai University of TCM».

Μοιράσου το άρθρο
ΣΟΥΖΑΝΑ ΛΟΥΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η Σουζάνα Λουκογιαννάκη είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Έχει ειδικευτεί στον Βιοϊατρικό Βελονισμό και είναι μέλος της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στον συνδυασμό της φυσικοθεραπείας και του Βιοϊατρικού βελονισμού για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών και νευρολογικών διαταραχών καθώς και του χρόνιου πόνου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να κλείσετε ραντεβού με την κ. Λουκογιαννάκη παρακαλούμε καλέστε μας στα τηλέφωνα 2106149269 & 6937110261.

×